Počet položek: 0 0,- CZK

Zahradní nábytek, který vydrží dlouhá léta - kombinace ocel a dřevo - RB Garden

Pokud vybíráte zahradní nábytek na vaše venkovní posezení, měli byste zvážit kromě vzhledu také životnost, pevnost a odolnost materiálu a možnost údržby zahradního nábytku.

Zahradní nábytek pro venkovní posezení by měl být dostatečně odolné venkovním vlivům, oděru, opotřebení, měl by být dostatečně pevný s velkou nosností, stabilní a tudíž i bezpečný. Také je výhodné, aby bylo možné provádět údržbu a drobné opravy, což například u plastového zahradního nábytku není možné. 

Všechna tato náročná kritéria a požadavky na venkovní nábytek splňuje zahradní nábytek dodávaný pod naší značkou RB Garden. Základ - kostru zahradního nábytku tvoří silné ocelové čtverhranné profily nebo masivní litinové odlitky ošetřené práškovou černou barvou. Na tuto kostru se pak přimontují dřevěné desky z masivu (smrkového nebo olšového dřeva) o tloušťce 3 - 4 cm. 

Povrchovou úpravu dřeva si můžete zvolit a dotvořit podle vlastních požadavků a libosti. Můžete dřevo zakonzervovat pouze lakem nebo natřít venkovní barvou třeba na bílo, na hnědo nebo jinou.

Takovéto zahradní lavice, židle, křesla a stoly jsou pak velmi odolné, stabilní, můžete je používat dlouhá léta a navíc i dobře vypadají díky kombinaci materiáků kovu a dřevo. 

Tento venkovní nábytek je možné lehce opravit i po letech renovovat. Stačí jednoduše obrousit dřevěné desky a dát jim nový nátěr, změnit barvu, případně vyměnit jednotlivé kusy dřeva. Po takovéto renovaci budete mít zahradní nábytek opět jako nový.

Zahradní nábytek, který vydrží dlouhá léta - kombinace ocel a dřevo - RB Garden - 1855362 -
Zahradní nábytek, který vydrží dlouhá léta - kombinace ocel a dřevo - RB Garden - 1855363 -
Zahradní nábytek, který vydrží dlouhá léta - kombinace ocel a dřevo - RB Garden - 1855364 -
Zahradní nábytek, který vydrží dlouhá léta - kombinace ocel a dřevo - RB Garden - 1855365 -
Zahradní nábytek, který vydrží dlouhá léta - kombinace ocel a dřevo - RB Garden - 1855366 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace