Počet položek: 0 0,- CZK

Venkovní parkové lavičky RB Garden - levné a kvalitní lavičky

Venkovní lavičky v parku nebo ve městech jsou v teplejším období roku hojně využívány a mnoho občanů si užívá toto posezení a odpočinek venku na čerstvém vzduchu.

Dodáváme na český trh kvalitní venkovní parkové lavičky pod naší značkou RB Garden. Naše venkovní lavičky jsou vyrobené z ocelové nebo litinové kostry (bočnice), na kterou jsou uchyceny masivní dřevěné desky z olše nebo smrkového dřeva. Celkové zpracování laviček je kvalitní, povrchovou úpravu dřevěných desek je možné zvolit a vyrobit na objednávku. Můžete si vybrat z více typů laviček - lavičky s opěradlem i lavičky bez opěradla. Naše venkovní parkové lavičky RB Garden jsou levné, ale při zachování vysoké kvality, stability, dlouhé životnosti a bezpečnosti. 

S radostí se staneme spolehlivý a výhodný dodavatel parkových laviček i pro Vaše město, obec, park, školu či jinou instituci. Pošlete nám prosím svou poptávku na e-mail rbobchod@email.cz s poptávaným množstvím a zpracujeme Vám speciální cenovou nabídku.

Venkovní parkové lavičky RB Garden - levné a kvalitní lavičky - 1854239 -
Venkovní parkové lavičky RB Garden - levné a kvalitní lavičky - 1854240 -
Venkovní parkové lavičky RB Garden - levné a kvalitní lavičky - 1854241 -
Venkovní parkové lavičky RB Garden - levné a kvalitní lavičky - 1854242 -
Venkovní parkové lavičky RB Garden - levné a kvalitní lavičky - 1854243 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace