Počet položek: 0 0,- CZK

Jaký zahradní nábytek vybrat pro zahradní venkovní posezení?

Plánujete pořídit zahradní nábytek pro venkovní posezení na Vaší zahradě nebo terase, ale nevíte jaký zahradní nábytek je nejlepší? Chcete mít pěkné stylové, praktické funkční venkovní posezení, které Vám vydrží ale nebude příliš drahé?

V dnešní době je velký výběr zahradního nábytku z různých materiálů a provedení. Každý materiál a provedení má své výhody a nevýhody a hodí se i pro různé účely. 

Zahradní nábytek plastový je nejlevnější, ale na pohled jde vidět umělost tohoto nábytku a také často praská a láme se a životnost je tedy kratší. 

Často kupovaný je kovový zahradní nábytek, který je smontovaný z ocelových trubek a destiček. Výhoda tohoto nábytku je většinou pevnost, dobrá životnost (neplatí u těch nejlevnějších), celkem snadná údržba a velký výběr designových provedení. Nevýhodou bývá vyšší cena u kvalitnějších typu kovového nábytku, možnost reznutí, u slabšího plechu rychlejší opotřebení, snadné zahřátí na vysoké teploty ve slunečných teplých dnech.  Na pohled působí chladně a industriálně, což nemusí ladit s přírodním stylem venkovního posezení.

Velmi žádáný je dřevěný zahradní nábytek, který má u nás tradici. Dřevo je přírodní materiál, která má po ošetřební dobré vlastnosti a pěkný vzhled. Výhodou dřevěného zahradního nábytku je kromě přírodního materiálu také celkem dobrá odolnost a díky možnosti údržby (broušení, přelakování, natírání barvou) také dlouhá životnost. Navíc také variabilita provedení, různé designové řešení ve stylu rustikálním z masivního dřeva, i moderní provedení. Možnost změny barvy apod. U kvalitního  zahradního dřevěného nábytku ale bývá vyšší cena a je náročnější na údržbu než nábytek kovový.  U méně kvalitních dřevěných zahradních křesílek a stolů může docházet k praskání a odlamování latí a základní konstrukce. 

Celkem oblíbený je také ratanový nábytek a zahradní nábytek z exotických dřevin. U těchto provedení ale bývá vyšší ceny a designové provedení je velmi podobné spíše rustikální a ne každému toto vyhovuje.

Jako nejlepší řešení pro venkovní nábytek se tedy jeví kombice kovové nebo litinové kostry (základu, podstavy) a na tom přimontované dřevěné desky z masivního dřeva. Takovýto zahradní nábytek získává výhody kovového nábytku i dřevěného nábytku. 

Naše společnost dodává na trh pod značkou RB Garden kvalitní zahradní venkovní nábytek, který je vyrobený právě z kombinace ocelové nebo litinové podstavy a dřevěných masivních desek.

 Vyberte si z našeho kvalitního zahradního nábytku za výhodné ceny...

Jaký zahradní nábytek vybrat pro zahradní venkovní posezení? - 1854078 -
Jaký zahradní nábytek vybrat pro zahradní venkovní posezení? - 1854079 -
Jaký zahradní nábytek vybrat pro zahradní venkovní posezení? - 1854080 -
Jaký zahradní nábytek vybrat pro zahradní venkovní posezení? - 1854081 -
Jaký zahradní nábytek vybrat pro zahradní venkovní posezení? - 1854082 -

Komentáře k Jaký zahradní nábytek vybrat pro zahradní venkovní posezení?

1
21.3.2020 14:53
Dawe

Super díky www.venkovniposezeni.cz

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace